Valborg& Bloggpaus!

Ååh idag är det valborg och ska till Julia ikväll och det blir nog fest! :D Men måste komma hem tidigt om det nu går för imorgon ska jag jobba. Idag mår jag mycket mycket bättre :D

Men ska ta lite bloggpaus tills den 12 maj! Så ni behöver inte lägga era tid på att kolla om jag uppdaterar! ;)
Pusspuss :)

blah blah blah

ååh tänk om man kunde få ett nytt liv. Jag pallar inte mer, vill ha nya vänner och bara börja om allt från början. Det är inte alla jag menar och imorgon mår jag nog mycket bättre. Men just nu känner jag bara hur vissa är så falska. De kommer aldrig få sig mig i deras liv igen. Gött att resa snart från Sverige, nää nu ska jag sova...

Onsdag

( Sweet Hanna And Francine)
Hejsan! Idag har min dag varit toppen. Eftersom det var nationella prov var jag tvungen att åka till skolan. På bussen på väg till skolan träffade jag Nathalie, vi satt och prata om allt möjligt mest om kläder/ klockar. Någon som har koll på vart alla kläder/ klockor/ skor finns är Nathalie. När vi var framme i skolan träffade jag dem andra tjejerna och blev så glad. Jag har saknat dem jätte mycket, så gick vi åt sen var det nationella prov. Som gick la sådär tror jag. Nu är allt som vanligt igen imorgon är det praktik. När jag var framme på busshållplats fick jag sällskap av en killkompis vi prata lite om allt möjligt. Sen jag kom hem har jag inte gjort något speciellt. Längtar bara till Andra Avenyn börjar. Det är ju näst sista gången.
Ha en trevlig Onsdag :)

Tisdag

Hellue! :) Äntligen hemma, idag var det en rolig dag nu när man har kommit igång på riktigt.Idag på rasten gick jag till vårdcentralen för mamma tycker att jag blir förkyld väldigt lätt nu men så berättar dem att det är pollen. Usch att det har börjat igen så nu måste man ta massa mediciner tills aug/sept :(.

Imorgon blir det ingen praktik eftersom det är nationella prov. Gött att få träffa tjejerna från klassen har saknat dem sååå. Efter provet funderar jag att åka till stan men är inte säker. Nu ska jag kolla lite på tv sen lägga mig. Sov gott! Sweet dreams :)

Jobba

Nu är det dags att jobba igen. Ska snart hemifrån för jag börjar om 40 minuter. Hoppas ni får en bra dag :)

...

Ååh, är helt slut. Idag började jag praktisera på "allvar" och det var lugnt och så men tiden gick så lååånngsamt. Nu håller jag på att beställa kläder som jag och mina kompisar ska ha det på en fest vi ska servera. Så det kommer nog ta sin tid. Sen ska jag sova för imorgon börjar jag 2 igen ;)

Helgen är över...

Va snabbt helgen har gått, men så är det när man har haft lite skoj. Morgonen började med att lära Ariane hur man lägger upp bilder på bloggen och hur man använder Picasa. Hon lärde sig snabbt så det gick bra. Sen åt alla frukost, snacka lite familje- snack.  Vid 12 tiden lämna jag och Ariane och min lillebror dem sen åkte vi hem. När jag kom hem gjorde jag lite datorkunskapuppgifter. Kolla även på Shopahoclic Bekännelser, den var rätt så bra. Efter det blev det mat och sen gjorde jag datorkunskap uppgifter igen. På kvällen har jag kollat på MTV's serierna (Blue Mountain State, Jersey Shore). Nu ska jag sova! Imorgon börjar jag kl 14 och slutar 21:30 :(... Menmen ska inte klaga , natti! <3

Kollar på Shopaholic


Stereo Love- Edward Maya & Vika Jigulina


Cuuzerna :)

Hellue!
Är hos mina kusiner och det är så roligt speciellt när Ariane är här. Igår var det jätte roligt, kom några andra hit oxåm, går inte att förklara vad vi gjorde men ni kan bara förstå att vi hade skoj. Nu ska vi till Angered C och köpa lite milkshake och sitta ute och njuta av vädert :). Ikväll kommer det blir röj igen :D

Mot Gbg

Nu ska jag in till stan, får se vad som händer där ;) Det kommer bli lite/ ingen update alls denna helgen så ni bara vet. Hoppas ni får en bra helg pusspuss från Frasse! :D

Fredag

Heej alla goa& glada! Idag är det fredag, yippi :). Ikväll ska jag in till Göteborg och förmodligen sova där. Roligt ska det bli iaf. Är fortfarande sjuk så ska ta det lite lugnt så jag blir frisk tills på måndag. Happy Francine hälsar er en trevlig helg! Pusspuss! :D<3

Ledig :)

Fortfarande sjuk men är ledig nu tills på måndag. Gött ! :) Jag har laddat lite nya applikationer (applikationen= "program" )till iPhone. Den mobilen känns som den är nya varje dag alltid lika nyfiken. Kameran kan man inte zooma. Så jag hittade ett applikation där kamera kan zooma och man kan ha blixt ( fattar inte än hur det funkar när mobilen har ingen lampa, men det funkar iaf). Men ska försöka hitta lite roliga applikationer också. Imorgon blir det Göteborg, kanske träffa några kompisar först. Måste hitta kläder vi ska ha på en fest där vi ska servera och kanske shoppa lite och en milkshake vill jag ha! :D Hoppas ni får en bra torsdag!

Snö? :O

Åååh Hannas dröm har nog slagit in, det har börjat snöa igen :( Menmen nu har jag beställt några saker från H&M men dem kommer slutet av maj, så det är en bit kvar. Nu ska äta puss! :)

Onsdag

Hejhej :)
Idag blir det ingen praktik eftersom jag är sjuk, imorgon blir det inget för jag är ledig tills på måndag. Men nästa vecka blir det  en jobbig vecka. Kan inte festa på valborg för på lördagen slutar jag sent och på söndagen börjar jag tidigt. Blev lite beskvien eftersom jag hade palnerat det men det får bli nästa år :)Nu ska jag vila lite och försöka återhämta mig.Längtar bara till Andra Avenyn börjar :D Pusspuss!

R.I.P

Sista dagen med mitt favvo "armband" som jag haft i min vänstra arm i 3 år. Idag på praktiken sa dem att jag det är bra att jag klipper bort den. Dom som känner mig väl  vet varför jag har haft armbandet så länge. Hoppas att tjejerna som åker till Kap Verde kommer med ett nytt armband till mig, då blir jag glad igen :)

Snabb update

Heej!
1h 30 min praktik blev det idag, fick gå hem för jag mådde riktigt dåligt. Så nu måste jag vila ordentligt tills jag blir frisk.
Hoppas ni är friska och har det bra ;)

Sömnbrist...

Ingen sömn och hostar jätte mycket. Jag har ingen aning om jag ska till praktiken imorgon, det är ju första dagen så jag vågar inte missa. Det går inte så bra med att blogga från iPhone när jag inte ser vad jag skriver men jag hoppas att det går att läsa iaf :) får se hur jag gör imorgon ;) natti!!!

Killen e 94:a? :O


Måndag

År 2010 har mitt immunförsvar blivit mycket svagare. Jag blir sjuk jätte lätt. Otursdagen fotsätter med en massa otur så nu är jag riktigt förkyld. Precis när jag blev frisk i fredags. Jag måste ju på praktik imorgon men vill inte smitta dem andra där. Ska vila lite nu istället och dricka varmdryck. Hoppas jag blir frisk!

Otursdag.../ Praktiken

Hellue!
Kom hem för några timmar sen. Det blev bara lite information om stället och jag fick mitt schema. Ååh va jag tycker om den, jag jobbar bara 3- 4 gånger på en vecka. Alla personaler var jätte snälla.

Men det kände lite saker idag som jag kallar för otur. Först fick jag fågel skit på mig. Det är första gången det har hänt mig och det var så äckligt, så nu har jag en stor vit fläck på min jacka som jag inte vågar röra. Sen råka jag tappa min iPhone så hela skärmen är helt sprucken, jag kände bara för att gråta& skrika när det hände. Jag har haft en billig Sony Ericsson i flera år och tappat den tusentals gånger men inget har hänt men en iPhone som kostar lite mer går bara sönder när man tappar den en gång. Rikigt dålig kvalitét. Haha men det går nog att fixa! :)
Nu ska jag softa lite, har lust att åka till stan men får se hur det blir.
Puss så länge!

GodMorgon Arbetslivet

Nu börjar jag praktisera, ska gå hemifrån om 10 minuter och jag har inte ens börjat fixa mig. Jag har verkligen ingen kraft. Ska tvinga mig upp nu. Ha en bra dag!

...

Då var jag klar med designen, det tog inte så långt tid. Ljusare blev det och det tycker jag om :)
Idag har jag varit hemma och lite ute. Idag tog jag och min lillebror bilder på varandra ute. Det var roligt. Sen blev min lilla fotograf trött så nu är han ute och leker med sina kompisar och mina andra lillebror är på fest med sina kompisar. Så jag är helt ensam hemma. Tråkigt, tycker om när mina bröder är här för då blir det lite liv i huset. Äsch nu ska jag plugga lite! Pusspuss!

Sunday :)

Hejhej!
Hoppas ni har sovit gott. Just nu håller jag på att fixa nya låtar till min iPhone. Sen ska jag förmodligen fixa en ny design. Har märkt att många har lite färg på sina bloggar. Så det blir nog lite colour här sen. Imorgon börjar praktiken, jag hoppas att det kommer gå bra. Nä nu har jag inget mer att skriva pusspuss! :D

Låttips


Jet Set San Remo <3

Hoppas mamma köper den, för jag älskar den :)

Good girl gone bad...

Äntligen fredag! Jag kom hem från skolan för några timmar sen och jag har lyckat städa mitt rum. Jag hade matteprov på morgonen och jag fick VG på det, jag blev jätte glad. I onsdags när jag började med provet fuskade jag lite och tog kort på provet men det lyckades jag radera så kände att det var helt kört, men gud är god och lät mig få mitt VG ändå. Nu blir det ingen skola på fem veckor, gött!

Tycker du att det är roligt att blogga?
Ibland tycker jag att blogga är så onördigt för jag tror inte att det jag skriver/ gör sätter ni  in i era "carebox" .Men jag gör det för ibland har inget att göra och det är roligt att läsa igenom det senare.
Måste bara få skriva detta: Haha vissa bloggare gör mig att skratta, mest folk som tar "dagens outfit " och tror att dem e sååå snygga och coola. Vissa är snygga men dem flesta är bara HA-HA! Några av er vet nog vem jag menar. Nån vacker dag ska jag misann berätta :D Men om just du känner dej "touché"(träffad) haha då är du en JERK!
Ha en super fredag :D

Nana time :)

Shululu :)

Nu är jag hos min moster och vi sitter och gör lite olika saker. Alltid lika roligt att vara med dem. Snart ska vi nog sova, men det blir inte nu. Imorgon är det bara matte och idrott. På matten ska jag göra prov sen på idrotten ska vi lära oss att flytta på tunga saker eftersom nästa vecka börjar vi praktiksera. Jag är jätte nervös och nyfiken :)
Nu ska jag nana! Pusspuss


Tandläkare :)

Heej :) Nu har jag varit hos tandregelring för att få reda på om vad för tandställning jag ska få och sånt. Blev ledsen när jag fick veta att jag förmodligen ha tandställning på min student. Det får gå, jag vill ju ha fina tänder :) Nu är jag på väg he, ska kanske till min moster på kvällen får se om jag orkar. Jag hoppas ni har det bra :) pusspuss ;)

Prov

Datorkunskap prov nu... Lycka till Francine :(

Bilder :)







En av dem bästa helgen någonsin



Tjejkväll, klubb, sömn bl a...

Va tråkig att vara hemma igen. Det har varit en awesome helg. Igår va jag då hos Ariane och på kvällen kom Miriam, Viola, Lucia och en tjej till. Vi åt köttbullar och spaghetti, simple& gott :D Sen snacka vi, dansa lite. Sen åkte jag och Ariane till en klubb. Det var såå roligt. Efter det typ kl 3 gick vi till McDonalds och åt. Efter åkte vi hem och var lite uppe och prata, snacka, skratta. Vi somna vid 5-6 tiden.
Idag så vakna vi jätte sent och vi kom 30 minuter innan kyrkan sluta. Så pinsamt.  Nu är jag hemma ;) imorgon e det skola så det gäller att vakna tidigt :) ;Men jag hoppas att ni njuter av de fina vädret :)

@ hos arian.

just nu sitter jag hos Ariane och vi väntar på några tjejer sen ska vi äts tacos. Ikväll ska vi ut det kommer nog bli roligt ;) Nu håller hon på att skaffa en blogg, haha får se hur den blir ;)

Söka till Idol imorgon?

Ska fundera på saken :) Då vill jag sjunga whatcha say- Jason Derulo :D
Jag kommer nog vara med i Idol Historian :) Ska sova nu imorgon blir det vakna tidigt om jag ska köa

Sol, grilla med mina underbara vänner

Idag var jag i Göteborg. Jag och mina kompisar hade bestämt att vi skulle grilla i slottskogen om det blev fint väder och det var det hela dan. Jätte roligt var det och jag såg en iller för första gången fyfan va äcklig dem e. Efter allt gick jag och min kusin lite i stan. Hon skulle shoppa lite så hängde med henne till olika affärer. Sen åkte vi hem ;) Nu ska jag nog bara mysa med min familj för imorgon blir det crrazzy med Ariane ( om det nu blir nåt då). Pusspuss!
Lucia, Nathalie och Min kusin ;)
Amran och Miriam, mina sääxiga brudar ;)
Bella, Miriam och Jag
Härlig dag med dem bästa :D<3

Solglasögon... CHECK*

Älskar dem<3
60 kr bara :D

Torsdag

Yeey snart är lovet slut...NAT...
Idag blir det att umgås med mina kusiner som är här. :) Har inget mer att skriva, hihi^^

Piggelin lööve u!<3

Shululu! Onsdagen börjar ta slut och jag längtar till Andra Avenyn börjar. Förra veckan missade jag och denna ska jag inte låta det ske. Idag har dagen gått åt plugg, och det är den ända dagen jag kan plugga denna vecka så det fick bli idag. Imorgon kommer mina kusiner hos mig så kommer inte ha tid med det. Idag åt och också isglass för första gången detta året. Det blev Calippo och min favvo, billiga Piggelin :) Mer har jag inte gjort längtar bara tills imorgon och på fredag för då ska jag och mina kompisar grilla :D.

Kusin Ariane <3


Converse med USA's Flagga

Hiss/ Diss? :)

"Tyst i klassen!!!"

Nu under kvällen jag suttit och kollat på tv- serien "Eva& Adam". Tyckte verkligen om den när jag var liten :)

Telenors Reklamlåt <3


Tråkig måndag :)

Hellue! :) Lovet har börjat och det ska vara gött att bara hemma i en vecka. Jag har bara läggat i sängen idag och messat med några vänner. Vet inte vad jag ska skriva mer. Fick några bilder idag från festen :)
Winfred, Stella, Jag, Shamlah och Meha :D<3
Jag och mina äldre bröder ( Brian, Collins):D

Shoppat


Strumpbyxor, 59 kr +Tunika, 199kr, Gina

4/4-2010

Hej! Då var festen över och allt är som vanligt igen. Min dag började med frukostbuffé på hotellet och sedan en lång promenad runt stan/ avenyn i Göteborg. Det var inte så många folk ute och det var skönt.Efter det bestämde jag mig för att gå till kyrkan, men jag hade inga kläder så jag fick köpa, visar upp sen vad jag har köpt. Träffade Ariane och vi åkte dit tillsammans. Det var roligt. Efter kyrkan åkte vi hem :) Skönt att vara hemma, är jätte trött. Här kommer lite bilder från idag;)

Kort om min lördag

Nu är jag framme på hotellet efter en lång dag. Vigseln var så fint och roligt. Det var så sött och många mammor bli gråta. När det var över blev det fest och det oxå roligt spec när Arian, Stella, Miriam, Amran, Viola och Bella kom. Nu är jag helt död, mina fötter har nog dött av en hel dag med klackskor :(

Så fina :)

Bröllop :D

Ååh, vilken dag det kommer bli idag :) Nu ska vi åka och checka in på hotellet. Eftersom hotellet ligger i nordstan ska jag gå och shoppa lite i stan sen ska jag till kyrkan med Mambu. Efter det blir det förberdelse till festen och sen blir det fessst :D Hoppas ni får oxå en bra dag men ingen kan slå denna dagen... NAT!...
Room, Family four
Mitt och Kevins rum :D

Underbar dag med dem bästa! <3

Goo kväll :) Nu är min dag över tråkigt för var haft jätte roligt. Det har varit allt från att skratt och till Amran slängde pommes frites på en gubbe. Det blev dåligt väder, men det hindrade oss inte för att vara ute :) laddar upp bilder när jag är hemma. Men det kändesom sommaren när alla var med varandra. Förut var många ovänner men nu är allt bra igen :D. Nu sitter jag och väntar att mamma ska hämta mig med bilen :) ciao så länge :)
Haha, jag coh Ariane ♥
Jag, Kusse Ariane och Viola ♥
Miriam ♥
Mariana DG,! :D
Jag och Kusin Ariane i järntorget<3
Tack för en tvär rolig dag med er! :D<3

Imorgon är det bröllop :)


Freaky Friday

Glad Påsk :)

Snart ska jag börja fixa mig för att åka in till Göteborg. Kolla vädert jätte fint fast det blåser lite men det gör inget :)
Jaja, jag hoppas att ni får en trevlig fredag.

Bon nuit!

Nu är jag jätte trött och ska sova nu. God natt! :D
Tur att man blir inte lika galen som Hanna blir när hon är trött :)

Dagens låt


Gammal men skön! :)

1:a april

Oj, va dålig jag är på att uppdatera men jag har inget att skriva om. Jag tror inte ni vill läsa om hur tråkig min dag har varit. Imorgon ska det bli en rolig dag, ska träffa mina kompisar i Gbg. Nu ska Mariana oxå komma, det ska bli roligt att träffa henne :) Sist var sommaren 09. Haha va bra jag är på att hålla kontakt med folk :). Hoppas bara på fint väder så vi kan vara ute och ta massa kort :)
Här kommer några bilder ifrån sommar 09:


Delsjön- Jag och Emelie :)

Underbara vänner



Imorgon får jag träffa min Brazze <3

När det var gratis entré på Liseberg, klart vi går dit :D


Tjejerna :)♥





Sommaren 2009 var den bästa sommaren, men i år ska det blir mycket mycket bättre :)♥


RSS 2.0