SJUK

Det är 28-30 grader här varje dag och ändå lyckas jag bli sjuk. Så typiskt! Nu vill jag bara åka hem till min säng och vilaaaaa. Men jag hoppas det blir bättre idag eller imorgon för snart kommer ju mamma och då kommer vi shoppa varje dag eftersom hon ska bara vara här i några dagar . Hoppas ni mår bra iaf! Pusspuss


Sunday with sun :D

Hej idag är det 30 grader här i London, underbart man vill bara vara ute hela dan men då blir jag svart som kol. Jag och min lilla kusin har redan varit ute några gånger och ätit glass. Synd att det finns ingen sjö eller hav i närheten. Just nu håller jag på och kollar på tv med min kusin. Om några dagar ska min kusin förmodling  födda och hoppas bara hon föder på min lillebros födelsedag (4 juli) kanske på fredag :). Jaja ni för ha det så bra och hoppas det e varmt i Sverige också!


Puss på vädret! :)


Denna låten...

kommer påminna mig om "midsommar 2010 i London" :)



The club is alive with the sound of music

R.I.P



Idag har det gått 1 år sen du dog...
Hoppas du har det bra, Michael Jackson!
Vila ifred 



Jag lever :)


Aaah London London London


London -.-
Så ser det ut varje torsdag... Ni kan räkna ut själva varför ;)


Billigt är det här i i London iaf.Ett exempel: I Sverige kostar den billiga energy drink 6-7 kr. Här kostar det 3 kr
... och jag e beroende? :0


Mer shopping :)



Idag blev ännu mer shopping med min moster. Som avslutning köpte jag en frappuccino (med strawberry och grädde), såå gott! :) puss på vädret! Nu ska jag kolla på VM, England spelar och jätte många är ute med öl i handen vrf ska jag stanna inomhus :o. Heejdå!

Ego Pics :)








Usch ni skulle bara veta hur rädd jag var när vi  var på begravningplatsen... Men nån dag hamnar jag oxå där...

När jag hör din röst!

God natt, haha helt beroende av twilight #2! Nee snart måste jag sova för imorgon blir det SHOPPING :D
Primark, Tk Maxx, New Look, M&S m.m.
,

GOD NATT!


Travie McCoy- Billionaire

Haha mina kusiner skrattar åt mig för jag har dålig musik smak men denna låten tycker jag verkligen om!

Hello Sweden!

Heejsan! Hopas ni mår bra, det gör jag ialla fall. Vet inte vad jag ska skriva men nu vet ni ialla fall att jag lever. Idag ska  jag bara ta det lugnt! Ciao

7 av 25 dagar i London :D

Söndag idag då! Framsida på nästa alla tidningar här är på prinssesa Viktoria,  tycker att hon var jätte vacker igår. Idag på morgonen fick jag gå till kyrkan med mina småkusiner, haha jag fick gå på söndagskola och dem tvinga mig att läsa ett stycke ur bibeln på ENGELSKA, fyfan va pinsamt men det gick ialla fall. Det kändes som vi var i en skola där vi ska lära oss engelska. Men det var roligare än att lyssna på pastorn. Nu ska jag fixa mig sen kommer mina sysslingar, vi ska till Primark ( jag har lovat mig själv att inte köpa något förens mamma kommer så jag har mer pengar), men vi får se hur det gör :D Hoppas ni har fint väder i Sverige! Ciao


Middag Done :)

Nu är vi hemma igen. Jag var precis på middag/ fest hos några min moster känner. Fick lära känna några tjejer där, haha tyckte synd om dem som fick plågas av att höra mig prata engelska men vi förstådd varandra i alla fall. Det fanns så mycket mat och tårta, fick även dricka vin av min moster (förvånade för hon är verkligen "mot" alkoho och överbevakade.) Nu är jag glad när jag fick veta att snart  ska jag uppdatera min mobil (iPhone) och d; kommer det nya saker som jag har alltid längtat att få. Nu ska väntar jag på mina äldre kusiner som kommer hem snart och då blir det snack och skratt. Imorgon kommer min sysslingar och hälsar på. Sweet dreams!

Lördag



Heej! Det var ett tag sen, men nu är jag ialla fall i London. Jag har inte gjort så mycket än men festat har jag, nattshoppat i en marknad och vara med min stora släkt. Idag är det prinsessas bröllop och skulle vilja se det (NAAT!). Ikväll ska vi på middag, det kommer nog bli skoj! Ha d så bra!
Ciao!


@ flygplatsen

Heejdå vi flyger om 20 minuter, och snart ska vi förmodligen in i flyget. Känner som en duktig storasyster som har koll på allt. Stackars våran som får stanna ensam i Sverige. Men hon kommer ändå till oss i London så nu får hon njöta av 2 veckor frihet :) puss!!

BYE BYE !



Slippa sms, träff, kompisar( kommer sakna vissa), samtal, falska människor i 4 veckor :D
Jag uppdaterar när jag har tid :) Kisses! <3

Sista+ underbara dagen i Sverige :D


Årets första utservring med dem bästa. Dagen började med stress, sen träffa jag mina tjejer så vi gick runt i heden lite efter det träffa jag 3 tjejer från klassen. Vi satt ute och snackade lite det dem har missat och hur dem har haft det i Kap Verde. Efter det lämnade alla mina  småbarn till busshållplatserna efter det träffade jag mina negros igen. Vi träffade några killar från stockholm, haaha vi lärde oss nya ord som dem använder i Stockholm hahaha. Nu är jag hos mina kusiner :)

Arianne B day

Goo kväll, nu är på väg hem. Jag var först i kyrkan sen gick jag till Arianne som fyller år idag, hon hade fixat mat så vi var några stycken hemma hos henne. Har mycket att göra ikväll packa, stoorstäda mitt rum så det ser ut som hotell när jag kommer tillbakafrån London. För att imorgon ska jag åka tidigt till mina kusiner sen ska det bli en hel dag med mina bästa vänner och sen ska jag träffa mina bästa klasskamrater på kvällsfika, mysigt :) efter det ska jag sova hos min moster och klocka 10 på tisdag är jag uppe bland fåglarna :D

IDAG SKA VI FIRA 19 ÅRINGEN ARIANNE :D

Grattis Kusin<3

KusinVitamin <3

Aa, att vara inomhus lyckades jag med men inte att stanna hemma. Jag åkte till mina kusiner och träffade dem och lekte lite med dem. Det var bättre än att stanna hemma hela dan :). Imorgon ska jag fira min kusin Arianne som fyller 19 år :D
Min lilla älskling

Inomhus hela dan

Heej! Lördag idag men det känns som söndag och imorgon är det skola. Kommer sakna skolan lite; rasterna, vännerna och all skratt. Menmen ska inte klaga, har längtat på sommarlovet sen första dan. Idag ska jag bara vara inomhus och lyssna på regnet och tvätta mina kläder och styrka sedan packa. Snart börjar fotboll oxå det ska jag kolla på.
Ciao:)

Header kommer snart! :)

Heej! :)
Kan börja berätta lite om festen igår, det var jätte roligt! Det som hände där stanna där... Jag kom hem vid 4, tur så hade mamma köpt kina mat så jag åt sen flög direkt till soffan och däckade. Vaknade vid 2 tiden sen dess har jag inte gjort så mycket, har träningsvärk i mina lår och nackspärr.

Just  nu kollar jag på VM- invigningen och Black Eyed  Peas sjöng precis, fy vad dåligt det lät om man jämför med deras låtar menmen jag väntar bara på att Shakira ska sjunga och vem vet om Jessy Matador kommer :D God natt söta!

TAGGAR INFÖR IKVÄLL


Sommarlov:)

Sommarlovet börjar idag då och jag har inte fått den frihet känslan än. Första året i gymnasiet är avklarat :).Men nu är allt klart iaf och imorgon (förmodlingen) ska det firas :) just nu sitter jag på bussen på väg hem. Ska tvätta mina kläder, fixa min garderob och fixa nya låtar till min iPhone ;) menmen första av sommarlov härligt!!!

MY DAY

Imorgon är det sista dagen i skolan, gött! :) Men min sista lektion ska jag ha ett stort prov som jag missade när jag var i Thailand. Idag har jag inte varit i skolan eftersom jag orkade inte vakna. Så dagen gick åt att plugga inför provet imorgon. Efter skolan ska jag träffa Arianne och på torsdag ska jag på middag/fest hos Lina. Sen på fredag kommer några av mina vänner tillbaka från Kap Verde måste se till att få träffa dem innan jag reser. Jaja nu ska sova ialla fall :)

LINA'S HÅR

Hejsan!
Dagen har gått jätte bra :) Skolan har varit finemang! Fick reda på att jag kommer få VG i slutbeyg i datorkunskap "stolt" :D. Efter skola träffa jag Miriam och Viola, dem är underbara <3 Nu ska jag gå och möta Lina och fixa hennes hår ;) Kiss!

VÄRME :)

I en långklänning från Thailand och nu ska vi grilla! :D Sista vecka i skolan och mina vänner kommer tillbaka :D

STUDENTFEST

Nu ska jag till Alingsås på studentfest, roligt kommer det nog bli och det är jättefint väder också. Hoppas att det blåser lite ialla fall :) Kiss

MIN DAG MED SANNA BABY

Idag efter skolan blev det shopping med Sana. Sana köpte mer saker än mig, jag köpte endast en zebra- tröja. I Göteborg är den helt slut. Roligt var det i alla fall. Vi kom hem vid 7 tiden (tror jag). Roligt att träffa Sana igen, snart åker hon till Sex and the city 2 landet (Marocko) så vi fick göra något tillsammans innan hon åker :). Sen dess har jag städat mitt rum och snart ska jag gå och lägga mig i min nybädda säng. Jag ska inte gå till skolan imorgon, orkar inte så jag kan sova ut. Imorgon ska jag förmodligen se på sex and the city 2 eller bara vara med en kompis.

Just nu snackar jag med min kusin från London som jag ska vara med eftersom jag fick veta att Jana inte skulle åka med. Det låter som det kommer bli jäätte roligt i alla fall. Bara 12 dagar kvar :o längtar som bara den! :D

Sov gott!

Shoppa med Sana Bby <3

Heej! Nu ska det bli shopping med Sana. Hon är redan framme och jag sitter på bussen får se vad som flyttar till min garderob idag :)

Studiedag

sv till Sanna!: haha jag har linne under! ;)


1 vecka kvar till sommarlovet
Exakt 2 år till student (läängtar!)

HUNTER WELLINGTON

(hoppas jag hittar dem i London har hört att det kostar mycket billigare där)

Friends :)



Dagen började med skola efter skolan åkte jag in till stan. Först var jag med mamma och hennes kompis, dem bjöd mig på Pizza Hut mmm vad gott det var. Sen träffade jag Miriam, och vad roligt vi hade det. Jag köpte även en lång klänning på H&M(orkar inte ta kort) eftersom jag tyckte att kläderna jag hade på mig var för varma men den köpte dock inte så mycket. Vi träffade även Viola& Lucia vid slutet.

Sen träffade jag Sana, ååh var det var längesen jag såg henne. Vi snacka/ skratta lite. Ååh kändes bra att få se henne igen :) Nu är jag hemma iaf och mina fötter värker, ska kolla på nån film för imorgon har jag studiedag  :) Kiss!

Aaahh för varmt!

Sitter på bussen på väg hem från stan och om jag dör av värmen så puss på er ...

RSS 2.0