På väg till moster

Heej :) Nu sitter jag på spårvagnen på väg till min moster, ska vara hos dem hela helgen. Imorgon ska jag fixa nytt hår så på morgonen ska jag åka till stan och köpa håret. Det är en av fördelarna att vara mörk man kan fixa håret hur man vill. Ibland kan man ha kort sen har man superlångt hår men tyvärr hatar många sitt hår x-clusiv Francine. Men men imorgon hoppas jag att jag blir snygg pimpad :) hoppas ni får en bra fredagskväll lover boo's <3

Tack för du gjorde min dag:)♥


Vi nöjer oss med snön (:



Ååh va roligt jag har haft nu under kvällen. Kom hem för en timme sen har varit med Manuela. Först gick vi ut och på promenad sen har vi lekt lite ute i snön och helt seriöst tyckte jag att det var roligt. Vissa har skoj på stranden men jag och Manuela njöt av snön. Vi betedde oss som småbarn och den känslan att hoppa in i snö och göra änglar den känslan va riktigt goo.




Månadens shopping

* Jeansjacka
*Jeans skjorta 
* Rihanna jacka ( Missa att köpa den förra året)
* Vårjacka ( Såg några fina på Gina)
* Klänning+ Skor till bröllopet
* Converse ( om jag har pengar över annars blir det i April)

I ♥ Jason Derulo

Någon som kan rekommendera någon bättre än Jason? Nä, tror inte det. Tre av hans bästa låtar är "Whatcha Say", "In my head" och " Riding Solo"  och dem kan jag lyssna på tusen gånger utan att tröttna på dem. Så ni som inte vet/ hört hans låtar så rekommenderar jag att ni göra det! Gaah, va jag är kär i Jasons röst! 





"Whatcha Say "
"In my head"
"Riding Solo"

Min dag

Hejhej!
Idag började min dag att åka till skolan och precis när man går av bussen får man veta att skolan är stängd. Då bestämmer jag och Nathalie att åka vidare till stan istället. . Jaa, sen åkte jag då hem, vi hade inget att göra sen. Ååh gött att stanna hemma tills på måndag. Imorgon ska jag nog till stan, vill ha en baguett hihi :)

Lov again

Heej :) Då är det lov igen för min del, skolan är stängd tills på måndag guud va gött hihi :)

Asso räcker det inte med snö? :O

Idag skulle jag vara med om fira Miriam för hon fyller år idag (Happy B- day Girl) men jag kommer inte kunna gå till busstation hemifrån mig eller så kommer det ta minst 1 timma och om bussarna kommer det ska man inte ens räkna på.



Min mobil

Jag har märkt att jag har inte skrivit om vilken mobil jag har köpt. Det är en iPhone.

Först när jag höll i den kände jag direkt att det var fel mobil jag valde, men nu känns det som den är gjord för mig. Det är mycket mer är bara en mobil och har hela 16 gb det är perfekt för mina låtar och filmer. Så iPhone är perfekt för mig och denna gången ska jag vara extra rädd om min mobil så det inte händer sammma sak som den andra. I lööve min mobil ♥

Skolan,skolan= Miss u!<3

Då var lovet över och för mina bröder har det just börjat. Jaa ibland är livet inte rättvis. Haha men jag har faktiskt saknat skolan. Mina vänner och att göra åtminstone något på dagarna :D. På måndag blir allt som vanligt igen, sen påsklov (som jag bara längtar till för då ska jag på bröllop :D) efter SOMMARLOV! :D Jaa, det går fort! (:


Imorgon fyller hjärtat 16 år :D


Imma be- Black Eyed Peas




Förkyld

Ååh, jag har tagit det lugnt, sovit ut men jag har lyckas bli förkyld :(. Imorgon måste jag till stan och jag vet inte hur jag kommer klara mig :(.

Varför ska Sverige alltid vara sen när det gäller musik? :S


We are the world ( Haiti)

För fint! <3

Pink, Miley Cyrus, Usher, Kanye West, Will I am,  Celine Dion, Justin Bieber, Lil Wayne,T-Pain,  Akon, Jennifer Hudson, Nicole Scherzinger och 69 andra artister♥.


Fettisdagen :)

Ååh vad jag är sugen på semla, och snart kommer mamma med en. Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag.


Gött med lov! :)

Ooh va gött med lov, men den är bara en vecka :(. Men alla har inte sportlov samtidigt :S tur att jag har det samtidigt som mina vänner :D.

Alla ♥-ans dag

Igår var det alla hjärtans dag och eftersom jag har ingen pojkvän var jag med mina vänner :). Självklart gav vi varandra lite presenter :).  Jag tog med mig chocklad "Paradis" som jag själv hatar, och rosor (som jag fick i centralen stationen på morgon när jag var i stan :p). Mysigt var det och äntligen över. Hela veckan har de flesta pratat om "Alla hjärtans dag ska jag göra..." Hehe, men jag hoppas alla hade det mysigt igår.


Try Sleeping With A Broken Heart



"Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me"

Min mobil har kommit! :D

Äntligen, har min mobil kommit. Ska åka till Göteborg och hämta den nu, kommer ändå inte använda förens imorgon, sen måste jag öppna den till Tele2 eftersom jag har köpt den hos 3. Gaah jag är så glad! :D

Träffa girls+ Ashkan! :D



Idag ska jag träffa Bella, Nathalie, Miriam, Amran, Arike, Arian, Patricia och Ashkan. Senast vi gjorde något tillsammans allihopa var i somras så vi bestämde oss att träffas igen. Gaah va roligt vi kommer ha! :D Nu ska jag äta frukost och kolla på filmen "Precious". Sen ska jag åka in till stan. Hoppas ni får också en underbar helg! :D


Nu är min mobil köpt :D

Jaa, nu är min mobil köpt men den kommer om några dagar! :D Min fina mobil, min drömmobil och han som sålde den till  oss var hur goo som helst. Det var min kompis storebror och han var så charmig, gav mig massa kramar hela tiden :). Jag visar upp vilken mobil det är när den är hemma...

Mobil ångest

Idag ska jag köpa en ny mobil äntligen! :)  Men vet inte vilken :S
Kanske en iPhone, Blackberry eller en vanlig Sony Ericson :D

Ta mig gärna till Maldiverna!

Förut var Paris min dröm resa men nu, Maldiverna är nog de finaste jag har sett :o och min dröm resa!.
Lovely!<3



RSS 2.0